. Bal ligine çıkmak adına uzun zamandır mücadele veren Ağasar Çepnispor kurduğu geniş kadrosu ile bunu başarmak üzere Play off'a kaldı.

Kulübün onursal başkanı Nurettin Ataman bizler kültürüm olan Ağasar vadisini tüm ülkeye duyurmak adına kurduğumuz kulübümüzü çok daha ileriye taşıyabilmek adına çok mücadele veriyoruz diyerek tüm Şalpazarlı hemşehrilerimizi desteğe davet ediyorum dedi.

Ağasar Çepnispor başkanı Mehmet Ataman ise Trabzon şehri futbolun Türkiye’deki anavatanı diyerek bu şehirde başarılı olmalısınız halk futbolu öyle bir seviyor ki başarısız olmamak için elimizden geleni yapıyoruz dedi. Mehmet Ataman takımımız bal ligine çıkma başarısına erişirse ilçemizde de futbol havasının değişeceğine inanıyorum dedi.

Beşikdüzüspor'un Yeni Başkanı Ferhat Aksoy Oldu Beşikdüzüspor'un Yeni Başkanı Ferhat Aksoy Oldu

Sportif direktör Necati Ataman bu şehir Trabzonspor’un doğduğu ve ülkemizin 4 büyük kulübünden biri olduğu şehir bu yüzden Trabzon’da futbol çok ama çok önemli başarılı bir kulüp olursak Trabzonspor ile güçlü bir bağ kurabiliriz bu yüzden çok daha yukarılara çıkmak için çok çalışıyoruz dedi. Necati Ataman tüm Şalpazarlı hemşehrilerimizi bizi desteklemelerini rica ediyoruz dedi.

Haber: Ömer Karakaş

Editör: Haber TS