Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.
Gerçekleştirilen görüşmede Trabzon’da devam eden yatırımlar ile şehir içi ve şehirler arası ulaşımı ilgilendiren projeler ele alındı.
TRABZON’UN ULAŞIM PROJELERİ MASAYA YATIRILDI
Ziyarette, kent genelinde sürdürülen ulaşım yatırımları ve planlanan projeler değerlendirildi.
Trabzon’un ulaşım ağının güçlendirilmesine yönelik çalışmaların ele alındığı görüşmede, mevcut projelerin yanı sıra kentin gelecekteki ulaşım ihtiyaçları üzerinde de duruldu.
URALOĞLU’NDAN TRABZON MESAJI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
Uraloğlu, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’i Bakanlığımızda kabul ettik. Karadeniz’in incisi Trabzon’umuzun ulaşım ağını güçlendiren, şehir içi ve şehirler arası bağlantılarını daha da geliştiren yatırımlarla şehrimizin potansiyelini büyütmeye, geleceğine değer katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
YATIRIMLAR DEVAM EDECEK
Bakan Uraloğlu’nun açıklamasında, Trabzon’un ulaşım bağlantılarını geliştirmeye yönelik yatırımların sürdürüleceği vurgulandı.
Şehir içi ve şehirler arası bağlantıların güçlendirilmesinin, Trabzon’un ulaşım kapasitesine ve gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.




