AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, bugün gerçekleşen basın toplantısında projelerini açıkladı.

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran adaylardan Ahmet Metin Genç, bugün Ankara'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, Trabzon'un kültür, sanat, turizm ve spor kenti olduğunu vurguladıktan sonra seçilirse gerçekleştireceği projelerden bahsetti.

Trabzon'a raylı sistem getireceklerini ve verilen sözlerin gerçekleşmesi için canla başla çalışacaklarını vurgulayan Ahmet Metin Genç, Trabzon'u her anlamda geliştireceklerinin de altını çizdi. Trabzon'un öne çıkan özelliklerini daha da zenginleştirmek, bunları kalıcı hale getirip gelecek nesillere aktarmak istediklerini belirten Genç, Trabzon'un eğitim ve ticaret şehri olduğunu ve projelerini bu doneler çerçevesinde planladıklarını açıkladı.

AK Parti Trabzon adayı Genç, kentte devam eden Gülcemal ve Çömlekçi projelerinin kalan etaplarını da tamamlayacaklarını, raylı sistem ve söz verilen diğer hususlarda da çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Mumcu, Ahmet Metin Genç'e çalışmalarında başarı diledi.