AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın vatandaştan ilgi görüyor.

31 Mart yerel seçim öncesi siyasi partilerden belediye başkanı adayı seçilen isimler saha çalışmalarını sürdürüyor, halkın nabzını yokluyor. Bu bağlamda, AK Parti'nin Trabzon'dan çıkardığı iki aday Ahmet Metin Genç ile Ergin Aydın, Trabzon'un kırsal mahallelerinde büyük bir ilgi görmeye devam ediyor.

Cumhur İttifakı adayları geçtiğimiz gün iftar sonrası Ortahisar ilçesinde bazı mahallelerde ziyaretlerde bulundu. Akoluk, Düzyurt, Karlık, Kutlugün, Subaşı ve Tos 'ta mahallelilerin sorunlarını ve isteklerini dinlediler. Kırsal kesimde büyük bir ilgiyle karşılanan Genç ile Ergin, yeni dönemde halkın isteklerine öncelik verilerek hareket edileceğini dile getirdi.

Trabzon belediye başkan adayları Ergin Aydın ve Ahmet Metin Genç, Ortahisar ziyaretleri kapsamında çocuklarla sohbet ederek onlara oyuncak hediye etti. Bakkal, çay ocağı, esnafları ziyaret eden ikili, yeni dönemde belediyenin hizmetleri hakkında vatandaşla bilgi alışverişinde bulundu.

Trabzon'da 3. Tiyatro Festivali Başladı Trabzon'da 3. Tiyatro Festivali Başladı

"Hiçbir mahallemizi ihmal etmeyeceğiz" diyen Genç, Trabzon'daki 536 mahallenin tamamına hizmet ve proje üreteceklerinin sözünü verdi. Kırsal kesimlere daha fazla ağırlık verileceğini de belirten Genç, pozitif ayrımcılık yapmayacaklarını dile getirdi. Trabzon'da özellikle altyapı ve ulaşım sorununa odaklanılacağını, ihmal edilen bölgelerde mevcut sorunların çözüleceğini müjdeledi.

İki adayın ortak vaatleri arasında kentte tarım ve hayvancılığın desteklenmesi, her ilçe ve mahallede herkese tam kapasite belediyecilik hizmeti verilecek, sosyal tesisler, yollar herkes için kullanıma uygun hale getirilecek.

Editör: Didem Bektaş