Bir saatten beklentiniz nedir? Zamanı göstermesi mi, tarihi göstermesi mi? Hayır. gelişen teknoloji giyilebilir teknoloji ürünlerinden akıllı bileklikler ile çok daha fazlasını elde etme imkanı sağlıyor. Peki akıllı bileklik alırken nelere dikkat edilmeli? Akıllı bileklikler ne işe yarar?

Akıllı Bileklikten Beklentilerinizin Neler Olduğuna Karar Verin.

Akıllı bileklikler kademe kademe ayrılmaktalar. Öncelikle akıllı bileklik satın almadan önce mutlaka ne için almak istediğinize karar verin. Eğer akıllı bileklikten navigasyon ve basit telefon işlevlerini yerine getirmesi gibi fonksiyonları bekliyorsanız daha uygun maliyetli akıllı bileklikler tercih edebilirsiniz. Ancak akıllı bilekliğinizden nabız ölçer, uyku takibi, su içme hatırlatıcısı gibi farklı özellikler istiyorsanız yani cihazınızı daha çok spor faaliyetlerinde kullanmak istiyorsanız biraz daha yüksek fiyatlı akıllı bileklik ürünlerini tercih edebilirsiniz.

akilli-bileklik-750x375

Akıllı Bilekliğe Ayıracağınız Bütçeyi Belirleyin. 

Akıllı bileklikler her bütçeye uygun fiyatlardan satışa sunulmakta. Farklı markaların akıllı bileklik ürünlerinin fiyatları arasında büyük farklar görebilirsiniz. Satın almadan önce ürünlerin özelliklerine mutlaka dikkat edin. Arada fiyat farkının mutlaka bir nedeni olmalı.

Akıllı Bilekliğinizin Pil Ömrüne Dikkat Edin. 

Akıllı bileklikler çoğu zaman şarjlı olarak satışa sunulmaktadır. Giyilebilir teknoloji ürünlerinden olan akıllı bilekliğinizin sizi yarı yolda bırakmaması için pil gücünün en azından birkaç gün sizi idare edebilecek kadar güçlü olması gerekir. Ürün satıl alırken mutlaka pil gücünü kontrol edin.

Akıllı Bilekliğinizin Cep Telefonunuz İle Uyumunu Kontrol Edin.

Bazı akıllı bileklik ürünleri her marka telefon ile uyumlu olmayabilir. Bu gibi durumlarda akıllı telefon ile akıllı bileklik arasında bağlantı sorunları meydana gelir ve bilekliğin kullanımı imkansız hale gelebilir. Akıllı bileklik alırken mutlaka akıllı telefonunuz ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin.