Stadyumun betonarme işlemlerinin tamamlamasının ardından Kamp Eğitim Merkezi ve İl Gençlik ve Spor Merkezi inşaatları işlerinde temek fore kazık çalışmaları başlarken, Bordo – Mavili takımın antrenmanlarını yapacağı sahalar ile diğer sosyal tesislerin ise altyapı çalışmaları tamamlandı.

Yapılan çalışmalar sonrası inşaatı hızla bitirilmeye çalışılan Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nin yüklenici firma yetkilileri, “Trabzonspor’un maçlarını oynayacağı stadyumu 2015-2016 sezonuna hazırlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve şuana kadar yapılan çalışmalar da bu hedefin gerçekleştirilebileceğini gösteriyor” açıklamasında bulundular.

Firma yetkilileri önümüzdeki süreçte de inşaatın çatısına başlanacağı belirterek, “Planlanan zamanda çatıyı da tamamlandıktan sonra işin büyük bölümü tamamlanmış gibi olacak. Son on gündür havaların da iyi gitmesi bizim işlerimizi kolaylaştırmakta. Ekip olarak herşeyin dört dörtlük ve kusursuz olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştular.

Çok sayıda taraftarın da zaman zaman gelip stadın çevresinde ya da içinde fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen firma yetkilileri , “Taraftarların heyecanını biz de burada omlarla yaşadık. Ortaya çıkacak eser hakikaten çok güzel olacak. Beklendiğine de değecek” dedi.
Editör: TE Bilişim