Trabzonspor takımının orta saha oyuncusu Enis Bardhi, 'duran top canavarı' olarak lanse ediliyor. İşte, genç yeteneğin röportajından alt başlıklar!

Trabzonspor'un 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Enis Bardhi, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda, takım içinde kendisine 'Keskin Nişancı' dediklerinden bahsetti. Kuzey Makedonyalı futbolcu, Süper Lig genelinde 'duran top canavarı' olarak da biliniyor.

Hayatı boyunca mesleğine dair yeni bir şeyler öğrenmeye devam edeceğini, futbol ve normal hayatta sürekli kendini geliştireceğini dile getiren Bardhi, "Trabzonspor'un bir parçası olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum. Bu ligin şampiyonu olmuş bir takıma geldiğimi her zaman hissetmiştim. Ben takımıma katkı veremediysem üzülürüm. Bu sezon iyi başladık, umuyorum işler istediğimiz gibi gider. Sezon sonunda bunu başardığımızı görmeyi çok isterim" şeklinde konuştu.

Çok sayıda dil bildiği için teknik direktörlerle ve arkadaşlarıyla iletişiminin kuvvetli olduğundan bahseden Enis Bardhi, röportaj sırasında 'Lakabın var mı?' sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Başakşehir'in Hayali Trabzonspor'a Bağlı Başakşehir'in Hayali Trabzonspor'a Bağlı

"Duran top kullanırken yaptığım vuruşlarım yüzünden bana "Keskin Nişancı" diye seslenirlerdi. Başka bir lakabım olmadı."

Günümüzde futbol açısından idolünün Manchester United ve Cristiano Ronaldo olduğunu ifade eden genç oyuncu, "Ama Messi, Messi'dir" diyerek bu konuyu tatlıya bağladı.