Yıllardır yapımı süren ve son aşamaya gelen Akyazı Projesi’nde taraftarları çileden çıkartan görüntüler ortaya çıkmaya başladı.

41 Bin 461 seyirci kapasiteli stadyumun koltuk yerleşimleri Trabzonsporlu taraftarların tepkisine neden oldu.

Seyir zevkinden uzak, oturmakta güçlük çekilecek bölümlere koltukların yerleştirilmesi nedeniyle TOKİ suçlanırken, Kuzey Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Kurt sosyal medya hesabından, ”Akyazı stadının tribünlerindeki koltuk dizaynını tamamen Trabzonspor yapmıştır. Koltuk renklerini Trabzonspor belirlemiştir.Akyazı, stadının ARENA adını alabilmesi için koltuk sayısının 40 bin ve üzeri olması gerekir. Trabzonspor yetkilileri, çıkış kapılarının üst ve yan kısımlarına ve köhne yerlere koltuk koyarak 40 bin rakımını geçmeyi hedeflediler. TOKİ nin, buralarda koltuk olmaz demesine rağmen Trabzonsporlu yetkililer buralara yerleştireceğimiz koltukları satmayacağız, dediler.. Şimdi birileri kalkmış TOKİ yi suçluyor... Benim edindiğim bilgiler doğrultusunda olayın aslı yukarıdaki gibidir...” Şeklinde paylaşımda bulunarak, Trabzonspor yönetimini oluşan kötü görüntünün sorumlusu olarak gösterdi.

Akyazı’da locaların, stadyumun içerisine bina inşa edilmiş görüntüsü vermesine tepkiler sürerken koltukların yerleşimleri de bardağı taşırdı.

Trabzonsporlu taraftarlar aldıkları kombinelerin sıkıntılı alanlara denk gelmemesini temenni ediyor.

Kaynak: HaberTS / Yasir Güney

İŞTE O ALANLAR





Editör: TE Bilişim