Apple Eylül ayında iPhone 15 serisini çıkaracak. Seride yer alan iPhone 15 Pro modeline dair son detaylar ise şu şekilde…

Titanyum Kasa Detayı Doğrulandı

Apple iPhone 15 Pro'nun Titanyum çerçeveye ve daha ince çerçevelere sahip olduğu bildiriliyor. Yaklaşan iPhone 15 ve iPhone 15 Pro serisi modelleri hakkında birçok söylenti var ve Bloomberg'den Mark Gurman'ın yeni raporu, cihazlarla ilgili bazı söylentileri büyük ölçüde doğruluyor.

Son rapora göre Apple iPhone 15 Pro modelleri, akıllı telefonlar için Titanium çerçeve ile gelirken, ekranın etrafındaki çerçeveler daha ince olacak.

Rapor, iPhone'un yeni Pro modellerinin paslanmaz çelik çerçeve yerine titanyum çerçeve ile geleceğini ortaya koyuyor. Ayrıca yeni ekran teknolojisi sayesinde ekranın etrafındaki çerçeveler daha ince olacak ve siyah kenarlık yaklaşık üçte bir oranında küçülecek.

Daha önce, şirketin akıllı telefonlardaki sessize alma düğmesini özelleştirilebilir bir düğmeyle değiştireceği ve şirketin tescilli Lighthing bağlantı noktasının USB-C bağlantı noktasıyla değiştirileceği bildirilmişti.

Yaklaşan iPhone 15 Pro serisi modellerin özellikleri cazip gelirken, kullanıcılar daha yüksek bir bedel ödeyecek. Analistlerin bir kısmı Pro Max modeli için 200$'a varan fiyat artışı bekliyor. Kesin olarak bilmek için, önümüzdeki ay resmi lansmanı beklememiz gerekecek.