Arka Sokaklar dizisiyle ünlenen Yüsra Geyik yeni dizisi ile ekranlara geri dönüyor. Bozkır dizisiyle anlaşan güzel oyuncunun rolü belli oldu.

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Hüsnü komiserin kızı Zeliş'i canlandırmıştı. Güzel oyuncu Yüsra Geyik, geçtiğimiz sezon sevilen diziden ayrılmış ve Camdaki Kız dizisine birkaç bölüm konuk olmuştu. Arka Sokaklar Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik yeni dizi müjdesini verdi.

Sevilen oyuncu uzun süredir bir projede yer almıyordu. Geyik'in yeni projesi dijital platformda yayınlanan bir dizi oldu. Bozkır dizisinin ikinci sezon oyuncu kadrosuna dahil olan isimlerden biri de Yüsra Geyik Oldu.

Yiğit Özşener ve Ekin Koç'un başrolünü paylaştığı Blu TV'de yayınlanan Bozkır dizisi, 2. sezon onayını aldı. Çekimler başladı. Başrolde bu kez Yiğit Özşener'e Furkan Andıç eşlik ediyor. Cemre Baysel da dizinin kadın başrol oyuncusu oldu. Son olarak Bozkır ikinci sezonuna Yüsra Geyik de dahil oldu.

Dizinin setinden kareler paylaşan Yüsra Geyik, hayranlarını heyecanlandırdı. Bozkır dizisi Blu TV’de yakında başlıyor. Polisiye dizinin birkaç sezon daha süreceği konuşuluyor.