Trabzon’un Sürmene ilçesinde çekimleri devam eden TRT 1’in sevilen dizisi Taşacak Bu Deniz’in Eleni karakterine hayat veren Ava Yaman, babası Ali Reşat Yaman ile birlikte Sürmene Belediyesi’ni ziyaret etti.
Başkan Azizoğlu’ndan Anlamlı Takdim
Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Ava Yaman ve babasını makamında ağırladı. Ziyaret sırasında genç oyuncunun Sürmene’ye duyduğu hayranlığı dile getirdiği öğrenildi.
Başkan Azizoğlu, Ava Yaman’a Sürmene Fahri Hemşehrilik Beratı ile birlikte plaket takdim ederken, Ali Reşat Yaman’a da Sürmenespor forması hediye etti.
“Artık Sürmene’nin Evladı”
Törende konuşan Başkan Azizoğlu, Ava Yaman’ın ilçenin tanıtımına önemli katkılar sunduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Şehrimizin ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlayan ve artık Sürmene’mizin de evladı olan Ava Yaman’a Fahri Hemşehrilik Beratı ve plaket takdim ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.”
Dizi Ekibine Teşekkür
Azizoğlu, Taşacak Bu Deniz dizisinin tüm oyuncu ve teknik ekibine de teşekkür ederek, çekimlerin Sürmene’nin kültürel ve turistik tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti. Ava Yaman’ın fahri hemşehrilikle birlikte artık “Sürmeneli” olarak anılacağı ifade edildi.








