Gümüşhane’de Otomobil Ters Döndü: 3 Kişi Yaralandı Gümüşhane’de Otomobil Ters Döndü: 3 Kişi Yaralandı

Yusufeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşen etkinlikte, yeni yerleşim alanının baraj kıyısında bir araya gelen genç sporcular, dev Türk bayrağı açarak bayrama özel gösteriler sundu. Türkiye’nin en yüksek gövdeli barajı olma özelliğini taşıyan Yusufeli Barajı’nın sularında gerçekleştirilen etkinlikte, kano ve rafting yapan gençler büyük coşku yaşadı.

Bayram Coşkusunu Sporla Kutladılar

Etkinlik boyunca hem sporcular hem de izleyiciler bayramın ruhuna uygun bir atmosfer yaşadı. Baraj kıyısında toplanan vatandaşlar da gençlerin heyecanına ortak oldu. Etkinliğe katılan sporcular, doğayla iç içe spor yapmanın ve 19 Mayıs’ı bu şekilde kutlamanın mutluluğunu dile getirdi.

“Gençleri Spora Teşvik Ediyor”

Etkinlikle ilgili açıklama yapan yetkililer, bu tür organizasyonların gençlerin spora yönlendirilmesi ve milli bayramların anlamına uygun şekilde kutlanması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Yusufeli Barajı çevresinde gerçekleştirilen bu tür sportif faaliyetlerin bölgenin tanıtımına da katkı sunduğu ifade edildi.