Lazio beraberliği sonrasında grubu lider olarak tamamlayan Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay maç sonunda, "Şöyle söyleyeyim; konsantrasyonumuz daha yüksek, hem biz hem oyuncularımız hem de kulübün içindeki yapı Avrupa Ligi'ni canı gönülden istiyor. Herkese hayırlı olsun, hem ülkemize hem de kulübümüze. Bu duruma yardımcı olan herkese çaycısından,çimcisine, aşcısından bize sürekli moral veren güvenliğine kadar herkese teşekkür ediyorum. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bütün taraftarımıza da tek tek teşekkür ediyorum.

Aylar öncesinden bu süreç başladığı zaman kendime söz vermiştim, eğer nasip olursa Roma'ya bu durumda gelirsek elbise giyeceğim demiştim çok şükğr nasip oldu. Bu final müsabakasının doğum günüme denk gelmesş de ayrı bir tesadüf oldu." şeklinde konuştu.

Transfer ile ilgi soruya,  "Transfer konusunda listemizi yönetim kurulumuza verdik ama devre arası transfer yapmak zorduk. Hem bütçemize uygun hem oyuncunun bize uyacağı bir ortam olursa transfer yapacağız. Bir de transferin Avrupa Ligi'nde oynayabilmesi durumu var bütün bunlar transfer rotamızı belirleyecek. Bu doğrultuda transfer politikamızı belirleyeceğiz." şeklinde cevap verdi.
Editör: TE Bilişim