Azerbaycan Bakü’de kuaförlük yapan Axundov Hicran isimli vatandaş’da açılan kareografi’yi müşterisinin saçına işleyerek herkesin dikkatini çekti. Muhabirimiz Ömer Karakaş Hicran’a ulaşarak bu güzel ve özel çalışmayı nasıl yaptığını sordu.

Axundov Hicran, "biz Türkiye ile aynı kanız depremin olduğu ilk günden bugüne hep ağladık burada yüzlerce tır yardım yolladık aklımız hep oradaydı. Trabzonspor’un maçının olduğu gün televizyonun karşısına geçtik destek olmak için ama maçın başında açılan o muhteşem kareografi ile evde hepimiz ağlamaya başladık hemen o gece aklımda onu hesapladım çocukluk arkadaşım olan Behruz Agatov’u aradım dedim ki bu kareografiyi senin saçına işlemek istiyorum dedim beni hiç kırmadan hemen yanıma geldi ve göz yaşları içinde bu çalışmayı yaptık." dedi.

Hicran, " Türkiye bizim canımız Azerbaycan bizim için ne ise Türkiye’de odur diyerek özellikle Trabzonspor kulübüne ve taraftarına da çok teşekkür etti. Tüm dünya bu kareografi ile ağladı çok anlamlı çok özel bir geceydi." dedi.

Editör: Haber TS