Trabzonspor – Basel maçında da forma giyen Basel’in oyuncusu Zeki Amdouni neden gündemde? Babasının Trabzonlu olduğu ortaya çıkan Zeki Amdouni kimdir?

UEFA Konferans Ligi'nde 16 Şubat Perşembe akşamı gerçekleşen ve tüm geliri depremzedelere aktarılan tarihi maç: Trabzonspor - Basel maçı, bordo-mavili ekibin şık golüyle 1-0 bizim oldu. Abdullah Avcı için hayatının en zor maçı olan tarihi müsabakada, Basel'in dikkat çeken oyuncusu, babası aslen Trabzonlu olan Zeki Amdouni oldu.

Trabzonspor - Basel Maçında Dikkat Çeken Zeki Amdouni'nin Babası Trabzonlu Çıktı

İsviçre Milli Takımı'nda yer alan Zeki Amdouni, Trabzonspor deplasmanına gelirken seyahat sırasında babasının Trabzonlu olduğunu gururla açıkladı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu tarafından özel bir ilgiyle karşılanan genç futbolcunun, henüz Trabzonspor ile transfer görüşmesi yaptığı hakkında bir detay yok. Kısa süre önce İsviçre Milli Takımına geçen Zeki'nin bir Türk takımında yer alması halinde, yabancı statüsünde oynaması bekleniyor.

Zeki Amdouni Kimdir?

4 Aralık 2000 İsviçre Cenevre doğumludur. Mohamed Zeki Amdouni İsviçre Milli Takımında ve Basel takımında forma giymektedir. 1.85 metre boyundaki oyuncu santrafor mevkisinde forma giymektedir. 32 resmi maçta 13 gol kaydeden Amdouni, Türkiye U21 ve İsviçre U21'de görev almıştır. 

Editör: Didem Bektaş