BAKAN GÜRLEK’İN TRABZON PROGRAMI BELLİ OLDU

Adalet Bakanı Akın Gürlek’in Trabzon ziyareti için tarih netleşti. Gürlek, 13 Ağustos Perşembe günü Trabzon’a gelerek kentte bir dizi programa katılacak.

Göreve başlamasının ardından ilk kez Trabzon’u ziyaret edecek olan Bakan Gürlek’in programında siyasi temaslar da yer alacak.

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA KATILACAK

Akın Gürlek’in Trabzon programı kapsamında, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek danışma meclisi toplantısına katılması planlanıyor.

Bakan Gürlek’in toplantıda partililere hitap ederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.

DİĞER PROGRAMLARIN DETAYLARI BEKLENİYOR

Trabzon’da çeşitli temaslarda bulunması planlanan Adalet Bakanı Akın Gürlek’in kentte gerçekleştireceği diğer ziyaret ve programların ayrıntıları henüz netleşmedi.

Trabzon’da Şehitler İçin Anma Programı Düzenlenecek
Trabzon’da Şehitler İçin Anma Programı Düzenlenecek
İçeriği Görüntüle

Bakan Gürlek’in Trabzon programına ilişkin yeni detayların önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.