Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde AK Parti Gençlilk iftarında gençlerle buluştu.

Hamam Çimeninde gerçekleşen iftar programına TOGG ile gelen Bakan Karaismailoğlu meşalelerle karşılandı. İftarını gençlerin masasına oturarak yapan Bakan Karaismaişloğlu onlarla sohbt etti. 

Programa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili adayları, Mustafa Şen, Meryem Sürmen, Zafer Ofluoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri EKim ve partililer katıldı. 

bakan6

İftar programında konuşma yapan Bakan Karaismailoğlu, "Vatanımız milletimiz için koşturmaya devam edeceğiz. İşimiz hizmet gücümüz milletimiz. Herşeyi milletimiz için yaptık. Sonuçta kazanan milletimiz Türkiye'miz oldu. Türkiye Yüzyılında doğru zamanda doğru adamla devam edeceğiz. 2053 ve 2071'in Türkiye'sine ulaşmak için 2023 seçimlerini çok büyük oyla kazanmamız gerekiyor. Terör iltisaklıların bakan olabileceğini konuşabilecek duruma geldik. Onların önünü kesmek için sandıkları patlatmamız gerekiyor. Hep birlikte durmak yok yola devam." dedi.