Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Rize’de gerçekleştireceği programlar öncesinde Trabzon’a geldi. Bakan Şimşek’i taşıyan uçak, Trabzon Havalimanı’na iniş yaptı.
Havalimanında düzenlenen karşılama programına Trabzon Valisi Tahir Şahin, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

BAKAN ŞİMŞEK TRABZON HAVALİMANI’NDA KARŞILANDI
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uçaktan inişinin ardından kendisini karşılayan protokol üyeleriyle bir süre görüştü.
Karşılama programının tamamlanmasının ardından Bakan Şimşek ve beraberindeki heyet, havalimanından ayrıldı.
KARA YOLUYLA RİZE’YE HAREKET ETTİ
Trabzon’daki kısa karşılamanın ardından Bakan Şimşek, kara yoluyla Rize’ye hareket etti. Şimşek’in gün içerisinde Rize’de çeşitli programlara katılması ve temaslarda bulunması bekleniyor.
Bakan Şimşek’in Rize programında ekonomi ve bölgesel yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunması öngörülüyor.
RİZE’DE ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNACAK
Bakan Mehmet Şimşek’in Rize’de kamu kurumları, iş dünyası temsilcileri ve yerel yöneticilerle bir araya gelmesi bekleniyor.
Programın ayrıntılarına ilişkin resmi açıklamaların gün içerisinde paylaşılması beklenirken, Bakan Şimşek’in temaslarının ardından bölgeden ayrılması planlanıyor.





