Simon Banza'dan Rekor Katkı: Avrupa'nın En Skorer Kongolusu! Simon Banza'dan Rekor Katkı: Avrupa'nın En Skorer Kongolusu!

Trabzon’a salı gecesi geç saatlerde gelen Bakan Uraloğlu, sabah saatlerinde halasının eşi Süleyman Köroğlu’nun cenaze törenine katıldı. Çayırbağı Mahallesi’nde düzenlenen cenazede aileyle birlikte saf tutan Uraloğlu, ardından gün içerisinde şehrin farklı programlarına katıldı.

❝Cumhurbaşkanımız da sizi takip etti❞

Cenazenin ardından şehir turunu tamamlayan Trabzonspor U19 Takımı ile Ganita'da düzenlenen moral yemeğinde buluşan Bakan Uraloğlu, genç sporculara şu sözlerle teşekkür etti:

❝Final maçına gelme imkânımız olmadı. Burada Inter maçını izleme fırsatı bulmuştuk ve orada sizlerle gurur duyduk. Finalde de ekran başında aynı gururu yaşadık. Sizleri yetiştiren kulübümüze, emek veren hocalarımıza, en önemlisi de ailelerinize teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız da maçınızı takip etti. Allah yolunuzu açık etsin.❞

Trabzon’dan ayrılmadan önce gençlere destek

Uraloğlu, moral buluşmasında takım oyuncuları, teknik heyet ve Trabzonspor yöneticileriyle de bir araya geldi. Yoğun gündemine rağmen genç sporculara vakit ayıran Uraloğlu, hem takdir topladı hem de gençlerin motivasyonunu artırdı.

Programın ardından Uraloğlu, akşam saatlerinde Trabzon’dan ayrıldı. Ziyareti, hem kişisel vefa örneği hem de gençlere verdiği destekle kamuoyunda olumlu yankı buldu.