Trabzonspor’un ve Türk futbolunun bir dönem büyük beklentileri olan Barış Memiş, Şenol Güneş’e sitem etti.

Trabzonspor'a yeniden dönüşünün de bir dönem gündeme geldiğini belirten Barış Memiş dikkat çeken açıklamalarda bulundu.


DAHA FAZLA İLGİLENEBİLİRDİ...

Barış Memiş, Trabzonspor dönemine değinerek, ''Trabzonspor’dan ayrıldığım sene 2010 senesiydi. Şenol Güneş göreve geldi ve kiralık git dedi. Ben de Karşıyaka’ya kiralık gittim. Orada başıma talihsiz olaylar geldi. Şenol Güneş orada daha fazla ilgilenebilirdi. Belki de zamanı yoktu. Belki de takımı daha iyi bir yerlere getirmek zorundaydı. Genç futbolculara o dönem çok önem verdiğini hatırlamıyorum. Benim hatalarım var mıydı çok hatırlamıyorum. Ayrıldıktan sonra başıma talihsiz olaylar geldi, sonra 1461 Trabzon’a geçtim, ardından tekrar Trabzonspor’u kazanabildim. Ondan sonrasında 2014 senesinde Halilhodzic’i uygun gördüler. Kendimizi beğendiremedik Halilhodzic’e… Çok transfer istedi, 14-15 tane transfer istedi. Biraz alaycı tavırları vardı. Ben de ondan sonra zaten Kayseri Erciyesspor’a gittim ki kariyerimin en iyi sezonlarından birini yaşadım. O zamanlar 23 yaşındaydım. Genç sayılırdım. Bazen genç oyuncular için Türk hocalar için çok önemli olmayabiliyor, yabancı hocalar da Türkiye’deki genç oyunculara çok acımasız olabiliyor.'' ifadelerini kullandı.

Aktif futbol kariyerine Sarıyerspor formasıyla devam eden Barış Memiş 66 karşılaşmada 2 gol 3 asistlik skor katkısında bulundu.

TRABZONSPOR KARİYERİ

Trabzonspor formasıyla genç yaşta tanışan Barış Memiş 42 maçta süre alırken 3 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Barış Memiş, Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazanma başarısı gösterdi.

TRABZONSPOR’A DÖNEBİLİRDİM…

Barış Memiş daha önce katıldığı bir YouTube canlı yayınında, ‘’Trabzonspor’a dönme muhabbetim oldu. Beni istediler. Benden önce Kayseri Erciyesspor’dan Yasin Öztekin almışlardı. Trabzonspor’un Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, Kayseri Erciyesspor’un Başkanı Ziya Eren’i arıyordu. Ciddi görüşmelerim oldu ama başkan bırakmadı. O sezonun sonunda ben sakatlık yaşadım. O sakatlıktan sonra biraz toparlanamadım. Pubis sakatlığı yaşadım. Beni çok geri attı. Sonrasında zaten kariyerimin düşüşü başladı.’’ ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Hasan Yılmaz