Yaz aylarının gelmesiyle beraber kışın yayınlanan pek çok dizi final ya da sezon finali yaptı. Bunun hemen ardından bu hafta birbirinden güzel diziler yayın hayatına başladı. ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Baş Belası dizisi ise hayranları tarafından çok sevildi. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in başrollerini paylaştığı Baş Belası Son Bölümde Neler Oldu?

ATV ekranlarının sevilen dizisi 20 Haziran Pazar akşamı seyircisiyle buluştu. Dizinin ilk bölümü reyting rekorları kırmayı başardı. Diziyi merak eden fakat vakti olmayan kişiler tarafından Baş Belası 1. Bölümde Neler Oldu? Diye araştırmaya başladı. Bizde haberts.com olarak sizlere bu sorunun cevabını verdik.

Baş Belası İlk Bölümde Neler Oldu?

Baş Belası İlk Bölüm de evli ve mutlu bir ev hanımı olarak karşımıza çıkan İpek Gümüşçü, en yakın arkadaşı Nazlı’nın eşi tarafından aldatıldığını öğrenir. Polisiye öykülere oldukça meraklı olan psikoloji mezunu İpek, arkadaşlarıyla bu olayı çözmek için tüm ipuçlarının peşine düşer. Davanın araştırmasını başlatan cinayet büro komiseri Şahin Kara’ya şüpheli ifade vermek zorunda kalmıştır. İpek’in uzun zamandır içerisinde bulunduğu hayatı bir yanılmadan ibarettir. Hayatı tamamen değişen İpek’in kendini toplaması için çözmesi gereken konular vardır. Bu konuları çözmenin yolunu arayan İpek, emniyete psikolog alınacağını öğrenerek buna başvuru yapıp mülakata alınarak kazanır.

Baş Belası 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baş Belası 2. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı. 27 Haziran 2021 tarihinde 2. Bölümü ile ekranlara gelecek olan Baş Belası ile alakalı yeni bilgiler geldiği takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilişim