Başkan Adayı Bombaları Son Güne Sakladı

Abone Ol
Trabzon'un en çok sevilen isimlerinden AV. Ahmet Metin Genç gibi bir ismin desteğiyle olağan üstü genel kurula girecek olan başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye'nin en önemli iş adamlarından Yaşar Aşcıoğlu'nu yönetimine alarak bombayı patlatmıştı.

Türk futboluna bir çok değerli futbolcu kazandıran, Trabzon Lisesi'ni liseler arası futbol turnuvasında dünya şampiyonu yapan, kongrelerin güçlü isimlerinden Ömer Eyüpoğlu ile İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmesinden Trabzonspor'un geleceği adına güzel bir sonuç çıktı.

Ömer Eyüpoğlu ile yaptığı görüşmeden büyük destek alarak ayrılan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor Başkanı olarak kongreden ayrılması halinde, genç isimleri başarıya kavuşturma başarısını gösteren Eyüpoğlu'na altyapıda görev vermesi bekleniyor.

Ömer Eyüpoğlu aynı zamanda bir dönem Trabzonspor başkan adaylığına ismi geçen ve büyük ses getiren Ahmet Ağaoğlu 'na en yakın isim olarak biliniyor.

HaberTS.com / Ali Çil

Konuyla Alakalı Diğer Haberler;

Hacıosmanoğlu'na Bir Destekte Genç'ten Geldi


Kongreye Kısa Süre Kala Başkan Adayı Bombayı Patlattı


{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }