Abdullah Avcı Eksik Parçayı Tamamlamak İstiyor Abdullah Avcı Eksik Parçayı Tamamlamak İstiyor

Trabzonspor forması da giyen Batuhan Karadeniz, Trabzon şehri ve Trabzonspor hakkında ağır ifadeler kullanarak bordo mavili camianın tepkisini çekmişti.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan bugün yaptığı açıklamalarda net ifadeler kullanarak, “Bu güzide şehrin taraftarları hakkında bu güne kadar söylenen her şeyin hesabını bize verecekler.” Şeklinde konuşmuştu.

SERHAT'TAN SONRA BATUHAN DA HATASINI ANLADI ÖZÜRÜNÜ DİLEDİ

Trabzonspor camiasının tepkisini çeken Serhat Akın'ın ardından Batuhan Karadeniz'den de özür mesajı geldi.

Batuhan Karadeniz özür mesajında,"Arkadaşlar yayın esnasında servis edilen görüntüler ışığında yaptığım yorumlardan dolayı kendimi daha doğru ifade etmem adına açıklama yapma zorunluluğum doğmuştur. Öncelikle sporda şiddetin her türlüsüne karşıyım ve çıkan olayları hiçbir şekilde tasvip etmiyorum. Maç sonu çıkan olaylar münferit eylemler olmakla beraber, maç sonunda sıcağı sıcağına gelen görüntülerde sadece saldırıların olması yorumlarımı doğrudan etkiledi. Trabzonspor camiasının paylaştığı görüntülerden sonra olayların tek taraflı olmadığını tüm spor kamuoyu gibi bende görmüş oldum. İncittiğim, üzdüğüm tüm hemşerilerimden ve Trabzonspor camiasından özür dilerim." İfadelerini kullandı.

Editör: Haber TS