Trabzonspor Kulübü'nün 18. Başkanı Ertuğrul Doğan oldu.

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sona erdi. 

Genel Kurul'da 919 oy alan Doğan, kulübümüzün yeni başkanı seçildi. 

Oy kullanımının sona ermesi ve sandıkların sayılmasının bitişiyle konuşan Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan, şu ifadelere yer verdi: 

Değerli Trabzonsporlular;

Şunu vurgulamak isterim ki, Trabzonspor’un yeni başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Bu ulvi görevi en iyi şekilde yerine getireceğimin, Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımla birlikte kulübümüzün menfaatlerini ön planda tutacağımızın sözünü veriyorum. Tek gerçeğimiz olacak, kulübümüzün çıkarları...

Açılış konuşmamda, ‘yeni bir hikayeye başlıyoruz’ demiştim. Bu hikayenin kahramanları Trabzonspor Camiası’nın bileşenleri, yani sizler olacaksınız. Büyük bir aileyiz ve şu andaki sorunları ortadan kaldırabilecek hafızaya, kültüre ve güçlü bir iradeye sahibiz. Kimse endişe etmesin, karamsarlığa da kapılmasın. Beraber aydınlık yarınlara yürüyeceğiz.

Dün ve bugün gerek Trabzon’dan gerek ülkemizin değişik şehirlerinden gerekse Avrupa’dan kongremize katılım göstererek yanımızda olan, gelemedikleri halde gönderdikleri mesajlarla desteklerini ileten herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Allah yolumuzu açık etsin, dualarınızı esirgemeyin.

Saygı ve sevgilerimle...

372f0f07-5887-4fe6-b533-3296831e272c

Ertuğrul Doğan başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz şu isimlerden oluşuyor: 

Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Sami Karaman, KemalErtürk, Serkan Kılıç, Nevzat Kaya, Faruk Hacıhaliloğlu, Yahya Karahasan, Taner Fikret Saral, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, İbrahim Şahinkaya, Derviş Köz ve Birhan Emre Yazıcı.

Editör: Haber TS