Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Kutlugün Mahallesi'nde bulunan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Zorluoğlu'nun gerçekleştirdiği ziyaret programına eşi Sevcan Zorluoğlu da katıldı. Öte yandan çeşitli okullardan gelen öğrenciler de programda yer alarak hayvanları yakından inceleme fırsatı buldular.

Kolbastı oyununu Trabzon'a tanıtan İsmail Yazıcıoğlu vefat etti! Kolbastı oyununu Trabzon'a tanıtan İsmail Yazıcıoğlu vefat etti!

Zorluoğlu, Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR EDERİM"

Bugün Hayvanları Koruma Günü. Bu sebeple buradayız. Sevgili çocuklar için buraya geldik. Vakfıkebir'den ve Akçaabat'tan buralara geldiğiniz için öğretmenlerinize teşekkür ederim.

Burada sokak hayvanların kısırlaştırılması yapılıyor. Sahipsiz sokak hayvanlarının tedavisi yapılıyor. Sakat ve yaşlı olan köpeklerin bakımı sağlanıyor. Dolayısıyla burası bir hayvan hastanesi.

"EN DONANILMLI YERLERDEN BİRİ OLDU"

Burayı son 4 senede ileri noktaya taşıdık. Güçlü bir ameliyathane yapıldı. Türkiye'de büyükşehir belediyelerinde var olan en donanımlı yerlerden biri oldu.

Peygamber efendimiz diyor ki; siz yerdekilere merhamet edin ki, Allah ve melekler de size merhamet etsin. Bize derdini anlatamayan dilsiz hayvanlara karşı merhametli olacağız ve onlara yardımcı olacağız.

Editör: Haber TS