Kütahya’nın Simav ilçesinde, 50 yıl ve üzerinde evli kalan tecrübeli çiftler, Belediye Başkanı Süleyman Özkan tarafından ziyaret edildi. Simav Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Çetin Terzioğlu’nun 84 yaşındaki annesi Fikriye Terzioğlu ve 88 yaşındaki babası H.Kamil Terzioğlu’nu ziyaret etti. 66 yılık evli Terzioğlu çifti ve oğulları Çetin ile Metin Terzioğlu, Yapılan ziyaretin çok önemli bir saygı göstergesi olduğunu ifade ettiler. H.Kamil Terzioğlu (88) “ 66 yıllık evliliğimiz boyunca birbirimize saygılı davrandık. İki oğlumuzdan da çok memnunuz. Sizlerin gelişi ile mutluluğumuz iki katına çıktı. Ayağınıza sağlık” dedi.

Hazırlanan bir proje kapsamında, ilçede 50 yıl ve üzeri evli kalan çiftleri ziyaret ettiklerini Belirten Başkan Özkan “ İlçemizde yaşayan tecrübeli yaşlılarımızın ev ziyaretlerine devam ederek onları unutmadığımızı göstereceğiz. Bizler de o yaşlara erişebilirsek, herhalde bizi de hatırlayanlar olur” dedi.

Günün son ziyaretinde, Simav’ın ünlü işadamlarından Nurullah Koyuncuoğlu’nun iş yerine giderek elini öpen Başkan Özkan “Hayırsever keresteci Nurullah Koyuncuoğlu (85) amcamıza sağlıklı ve hayırlı ömürler diledik” diye konuştu.

Simav’daki tecrübeli yaşlı aile ziyaretlerine, Belediye Başkanı Süleyman Özkan ile birlikte Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü (SHM) Bilge Sapmaz’da katıldı. (MEİ-EFE)
Kaynak: iha