Atlet, bir iç giyim ürünüdür. Kadın, erkek, çocuk ve bebeklerde kullanılsa da bayanlarda atlet modelleri çok daha fazladır. Atlet bayanlar için oldukça avantajlı bir üründür. Özellikle kış aylarında ısınmak için kullanılırken yaz aylarında dekolte kapatıcı veya kıyafet tamamlayıcı olarak kullanılır. Dekolte kapatma amacı ile kullanılan bayan atlet modellerinde farklı detaylar göze çarpıyor.

Bayan Atlet Modelleri OnlineGiyim.Com İle Daha Hesaplı

Bayan atlet modelleri arasında şu modelleri yer alır; askıları dantelli bayan atlet, göğüs bölgesi dantelli ipli bayan atlet, kısa kollu bayan atlet, korse bayan atlet, yakası boncuklu bayan atletler çok tercih edilenlerdir. Bunların yanında model skalası son derece geniş olup daha farklı tasarımlar da vardır. Belirtilen atlet modellerinin hepsi kullanıma uygundur ve her biri farklı kıyafetler için kullanılır. Atlet modelleri ve kıyafetleriniz ile güzel bir kombin yaratabilirsiniz.

Bayan Atletlerinde Tercih Edilen Renkler

Her bayanın zevki kendine özeldir. Her bayan farklı atlet modellerini ve renklerini tercih eder. Ancak buna rağmen bazı renk tonları vardır ki her bayanın iç çamaşır çekmecesinde bir tane de olsa mutlaka yer alır. Bu renk tonları; siyah, beyaz, krem, ten rengi, gri ve tozpembe olarak sıralanabilir. Bu renk tonları her kıyafete uyum sağladığı için tüm bayanlar tarafından tercih edilir. Bu renk tonlarının dışında canlı renklerde iyi bir alternatif olabilir. Doğru olan sık kullandığınız kıyafetlere uygun atlet modeli ve rengi seçmektir.

Bayan Atletinin Özellikleri

Bayan atletleri erkek atletlerine göre daha dar kalıplı olur. Tüm vücudu sarar ve erkek atletlerine göre daha uzun boyda olur. Tabii kısa boylarda olan atletlerde mevcuttur. Bayan atletlerini erkek atletlerinden ayıran bir diğer özellik ise bayan atletlerinde mutlaka bir işleme mevcuttur.

Bayan Atlet Kalitesi

Toparlayacı sütyen içine giyeceğiniz bir bayan atletinin kalitesini anlamak için kumaşına dokunmanız yeterlidir. Yumuşak dokuluysa muhtemelen kalitelidir. Ancak bir atletin kaliteli olup olmadığını kesin olarak anlamanız için o atleti alıp giymeniz ve sonrasında yıkamanız gerekir. www.onlinegiyim.com sitesi yetkilileri giydiğinizde kaşıntı yapmıyorsa, yıkadığınızda çekme ve boya akması yapmıyorsa bilin ki o atlet kalitelidir diyor.

Editör: TE Bilişim