TEK-SAN-DER Ankara’dan Trabzon’da Türkçe Pop Konseri
TEK-SAN-DER Ankara’dan Trabzon’da Türkçe Pop Konseri
İçeriği Görüntüle

BENGÜ TRABZONLU HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Trabzon Kültür Yolu Festivali, birbirinden özel etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Bengü, bugün Trabzon'da sahne alacak.

Festival alanında gerçekleştirilecek konserin, çok sayıda müzikseveri bir araya getirmesi bekleniyor. Bengü, sevilen şarkılarını Trabzonlu hayranları için seslendirecek.

01 K R N Z W P3 H X36573 R D D G B66836

KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ TRABZON'DA ATIYOR

6-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Trabzon Kültür Yolu Festivali, konserlerden sergilere, tiyatro gösterilerinden gastronomi etkinliklerine kadar geniş bir program sunuyor.

Festival kapsamında kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen etkinlikler, hem Trabzonluların hem de şehir dışından gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisini görüyor.

FESTİVALDE ZENGİN PROGRAM

Trabzon Kültür Yolu Festivali boyunca Ferhat Göçer, Resul Dindar, Buray, Kıraç, Demet Akalın, Sefo, Bayhan ve Murat Boz da sahne alacak.

Ayrıca sergiler, söyleşiler, çocuk etkinlikleri ve geleneksel sanat gösterileri festival programında yer alıyor. Festival, Trabzon'un kültürel zenginliğini ön plana çıkaran organizasyonlar arasında gösteriliyor.

MÜZİKSEVERLER KONSER ALANINA DAVET EDİLDİ

Festival yetkilileri, Bengü konserine yoğun katılım beklediklerini belirterek vatandaşları etkinliklere davet etti. Açık hava konserinde Bengü'nün sevilen eserlerini seslendirmesi ve festival coşkusunu zirveye taşıması bekleniyor.

Trabzon Kültür Yolu Festivali, 14 Haziran'a kadar birbirinden farklı etkinliklerle ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.