Akaryakıt fiyatlarında son birkaç gündür hareketlenmeler yaşanıyor. Bugün benzine 1 lira 15 kuruş indirim geleceği kesinleşmişti. Brent petrolde yaşanan dalgalanmalar sebebiyle yarın akşam benzin ve motorinde zam beklentisi oluştu.

Brent petrol fiyatlarındaki geri çekilme sonrasında akaryakıt fiyatlarında beklenen indirim sadece benzin fiyatlarına yansırken, yarın akşamdan itibaren geçerli olmak üzere benzinde zam motorinde indirim bekleniyor. 

Uluslararası ürün fiyatları ve Dolar/TL kurunda yaşanan oynaklığın etkisiyle benzin, motorin ve benzin fiyatlarındaki zam yağmuru hız kesmeden devam ediyor. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor.

Ancak bugün benzin fiyatının düşmesine sevinirken kötü haber benzinden geldi. Petrol ve ürün fiyatlarındaki artışın etkisiyle yarın akşam akaryakıtta yeni zam bekleniyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, benzine 55 kuruş zam, motorine 95 kuruş indirim beklenmektedir.