OGM Pictures imzalı Düğüm dizisi, Amazon Prime Video'nun ilk yerli dizisi olacak. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel başrolde. İşte oyuncunun şaşırtan imajı.

Bergüzar Korel, Düğüm dizisinde Müge Anlı programı tadında bir programın sunucusu olan Neslihan Turhan karakterine hayat verecek. Bugün Prime Video platformundan ilk kareler yayınlandı.

OGM Pictures tarafından çekilen Amazon Prime Video'nun ilk yerli dizisi Düğüm için geri sayım başladı. Ünlü oyuncu Korel'in uzun süredir ekranlardan uzak olmasının ardından gelen bu proje, hayranlarını çok sevindirdi.

Rolü için imajını değiştiren Bergüzar Korel, sarışın haliyle de çok beğenildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları güzel oyuncuyu Esra Erol'a benzetti.

Can Ulkay'ın yönettiği Düğüm dizisi Caner Cindoruk, Serkan Altunorak, Bergüzar Korel, İbrahim Selim gibi ünlü oyuncuları kadrosunda bulunduruyor.

Korel'in dizideki oğlunu Tozluyaka'dan Kaan Miraç Sezen oynuyor. Güçlü kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle polisiye gerilim türündeki Düğüm dizisi yakında Prime Video'da.