Süper Lig'in 12.haftası dün oynanan Karagümrük Galatasaray maçıyla beraber başladı. Ligin 12.haftasında Beşiktaş sahasında Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Beşiktaş teknik direktör Valerien İsmael ile yollarını ayırmıştı.

Siyaz Beyazlılar teknik direktörlüğe eski teknik direktörlerden Şenol Güneş'i getirdiğini açıkladı.

BEŞİKTAŞ’TA İKİNCİ ŞENOL GÜNEŞ DÖNEMİ

Beşiktaş'ta 2.kez göreve gelen tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş için imza töreni düzenlendi. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine başkan Ahmet Nur Çebi, Siyaz Beyazlı yöneticiler ve teknik direktör Şenol Güneş katıldı.

Sözleşme imzalanmadan önce açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaş taraftarının uzun süreden beri beklediği hocamız Şenol Güneş’i huzurlarınızda imzaya davet etti. Sağ olsun bizimle çalışmayı kabul etti. Öncelikle Ismael’e emekleri için candan teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Beşiktaş’ımızın daha başarılı olabilmesi için el birliğiyle çalışacağımı kamuoyuna duyurmak istiyorum. Hedefimiz her zaman şampiyonluktur. Bu sene de şampiyonluğu kovalayacağımızın bilinmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

63598090ae298b6c974bc0e7

GÜNEŞ'İN PLANI HAZIR

Başarılı teknik adam Dünya Kupası arasına kadar oynanacak olan 3 maçtanda galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor. Vodafone Park'ta Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş 5 Kasım'da ise Galatasaray ile derbide mücadele edecek. Ardından ise siyah-beyazlılar evinde Antalyaspor ile mücadele ederek Dünya Kupası molasına gidecek.

BEŞİKTAŞ ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

30 Ekim 2022 Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşma Vodafone Park’ta oynanacak.

BEŞİKTAŞ ÜMRANİYESPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Masuaku, Montero, Talha, Rosier, Josef, Dele Alli, Salih, N'Koudou, Redmond, Weghorst 

ÜmraniyesporOrkun Özdemir, Popov, Dos Santos, Mustafa Eser, Lenjani, Serkan Göksu, Oğuz Gürbulak, Avounou, Geraldo, Onur Ayık, Umut Nayir