Süper Lig’in 7.haftasında Trabzonspor, Pendikspor’u kendi evinde ağırladı. 2-1’lik galibiyetin ardından teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

Bjelica şu ifadelere yer verdi:
“Hak ederek kazandığımız bir 3 puan oldu. Zorlu oldu. Futbol böyle bir oyun. Kendi bulduğunuz fırsatlardan yararlanamazsanız eğer rakip bunu yapıyor. Bizim adımıza böyle bir maç oldu. Oyuncularımızı ve taraftarlarımızı kutluyorum. Ayrıca Uğurcan için de konuşmak gerekiyor. Maçın sonunda yaptığı kurtarış ile 2 puan bir getirisi oldu. Eleştirileri düşündüğümüzde onun yaptığı kurtarış ile faydasını görmüş olduk”

“Çok etkileyici bir performans olduğunu söyleyebilirim. Katkıları devam ediyor. Onouchu bize gelmeden önce bir süre takım antrenmanlarından ve maçlardan uzak kaldı. Neredeyse 3 antrenman sonrasında oynamaya başladı. Hatay maçında oynadı, sakatlıklar yaşadı. İleride çok daha fazla bize yardımcı olabilecek bir oyuncu olduğunu gösterecek. Gerçekten çok kaliteli bir oyncu olduğunu görebiliyorsunuz. Çalışkan ve düzgün bir insan olduğunu herkese gösterecektir”

“Kourbelis ile ilgili olarak 6 numara pozisyonlarında Berat ve Mendy oynamıştı. Mendy maçın snunda gördüğü kırmızı kart ile Kourbelis bir şans bulacaktır”

“Benkovic’in sakatlığı umarım çok küçüktür ve bize kısa sürede katılır”