Galatasaray'ın yıldızı Bruma'yı izlemeye gelen PSV scoutu, Yusuf Yazıcı'ya hayran kaldı.

Trabzonspor'un altyapısından yetişen Yusuf Yazıcı, Mehmet Ekici’nin kadro dışı kalmasının ardından sunulan şansı iyi değerlendirdi. Erdoğdu Anadolu Lisesi'yle Dünya Şampiyonu olduktan sonra katıldığı programda, ''Trabzonluyum. Trabzonspor'u çok seviyorum. Hedefim, Trabzonspor'da şans bulup kalıcı olmayı yakalamak'' ifadelerini kullanmıştı.
Bu konuşmanın üzerinden yaklaşık 23 ay geçerken, genç oyuncu A takımda forma giyiyor. Genç oyuncu, buralara gelene kadar kendisinde emeği geçen herkese teşekkür ederken, ''İnşallah Trabzonspor armasına yakışır şekilde mücadeleme devam edeceğim. Asıl amacım bu takımda kalıcı olmak. Bunu başarabildiğim takdirde kendimi başarılı görmüş olacağım'' diye konuştu.

Bruma'ya gelen PSV, Yusuf Yazıcı'yı beğendi
Bruma'dan vazgeçmeyen PSV, Galatasaray'ın Portekizli oyuncusunu izlemek için Trabzonspor maçına bir scout gönderdi... fakat scout verdiği raporda Bruma'nın değil de Yusuf Yazıcı'nın dikkatini çok daha fazla çektiğini not düştü. PSV'nin görevlendirdiği scout, Yusuf Yazıcı'nın izleme listesine alınmasını tavsiye etti.

Editör: TE Bilişim