Özel günlerde unutulmaz anlar biriktirmeyi isteyenler için Bubble show, oldukça popülerdir. Çünkü bu etkinlik katılımcıları adeta büyüler! Renkli bir organizasyona imza atmak isteyenler açısından bu etkinlik cazip fırsatları beraberinde getiriyor. Özel günlerini eğlenceli kılmayı isteyenler aradıklarını bu organizasyonda buluyorlar! Peki, Bubble show nedir? Dahası bu etkili organizasyon fikrinin avantajları nelerdir? İşte bu sorular hakkında merak ettiklerinizin tamamı bu yazımızda gizli!

Bubble show yani balon süslemesi; bir performans sanatı olarak tanımlanmaktadır. Büyük boyutlardan oluşan balonların oluşturulduğu bu etkinliklerde katılımcılar balonların içine girebilmektedir. Balonlarda yer hava oldukça yoğun olduğundan insanlar bu balonların için girdilerinde farklı hareketler yapabilmektedir. Tam olarak görsel bir şov olarak ön plana çıkan bu balon süslemesi, katılımcıların özellikle de çocukların en sevdiği aktivitelerdendir.

Doğum günü organizasyonlarında, açılış törenlerinde ya da farklı kutlamalarda balon süslemeleri her zaman popülerdir. Çünkü bu şovlar, kutlamaları çok daha doruk seviyeye taşımaktadır. Etkinliklere pozitif bir katkı sunmak konusunda iddialı olan balon şovları, hemen her yaştan kimsenin ilgisini toplamayı başarıyor. Siz de Bubble showla etkinliklerinizi çok daha renkli bir biçimde kutlama şansını yakalayabilirsiniz.

Bubble Show Etkinliği Nasıl Yapılır?

Profesyoneller tarafından hayata geçirilen Bubble show etkinliği, bu alanda uzmanların dahil olması şart olan bir süreci beraberinde getirir. Balon şovu etkinliği yaptırmayı planlıyorsanız bu hizmeti kiralayabilirsiniz. Bunun için kurumsal şirketleri tercih ediyor olmanız, tam olarak beklentinizi karşılayan etkinliklere dahil olmanızı sağlayacaktır. Bubble showlar katılımcılara çok sayıda avantaj sağladığından her zaman popüler bir konumda yer almayı başarmaktadır. İşte bu güzel etkinliğin öne çıkan avantajları;

·        Eğlence dolu bir etkinliktir

·        Katılımcıları şaşırtarak ilgi çeker

Laminant Parke Nasıl Döşenir? Laminant Parke Nasıl Döşenir?

·        Görsel estetikliği üst düzeyde sağlar

·        Hemen her etkinlik için uygun özelliktedir

·        Uzmanlar tarafından yapıldığından güvenlidir

Kutlama organizasyonlarında hemen herkes eğlenmek ister! Balon şovları katılımcıların eğlenmesi konusunda iddialı etkinliklerdir. Üstelik bu etkinlik katılımcıların şaşırabileceği görselliği de ortaya koyar. Böylece katılımcılar bu organizasyona ilgi gösterirler. Bubble showlar estetik görsellik konusunda iddialı etkinliklerdir. Etkinlikte fotoğraflar ve videolar oluşturarak; organizasyonunuzu çok daha etkili bir hale getirebilirsiniz.

Bubble showlar çok farklı etkinliklere uygun olmalarıyla ön plana çıkarlar. Özellikle çocuklar için eğlenceli olan bu etkinlik hemen her yaşan insanın ilgisini çekmeyi fazlasıyla başarır. Dolayısıyla iş toplantısı organizasyonlarında dahi Bubble showlardan yararlanabilirsiniz. Balon şovları profesyonel ekip ve ekipmanların kullanıldığı etkinliklerdir. Profesyonellerin etkinliğe dahil olması; güvenilir bir içimde balon şovlarının yapılmasını sağlamaktadır. Böylece bir yandan unutulmaz bir ambiyans oluşturabilir, diğer yandan da organizasyonunuzu heyecanlı kılabilirsiniz.

Bubble Showların Organizasyon Süreci Nasıldır?

Eğer Bubble show etkinliğini kutlama organizasyonuna dahil etmeyi planlıyorsanız, farklı kriterleri hesaba katarak adımlar atmalısınız. Çünkü bu tür etkinlikler iyi planlama yapmak; olmazsa olmaz bir kuraldır. Yapacağınız planlamanın detaylı olması; kutlama organizasyonunuza pozitif yönde bir katkı sunacaktır. İşte Bubble show organizasyon sürecinin öne çıkan aşamaları;

·        İhtiyacınızı belirlemelisiniz

·        Organizasyon şirketi ile irtibata geçmelisiniz

·        Tarihi netleştirerek mekan seçimini tamamlamalısınız

·        Performansın planlamasını yaparak; gerekli izinleri almalısınız

·        Görsel dizaynı planlayarak, etkinlik gününe dair bilgiler vermelisiniz

·        Etkinlik tamamlandıktan sonra katılımcılardan geri bildirimler alabilirsiniz

Balon şovu konusunda bir karar vermeden önce mutlaka etkinliğinize bağlı olarak nasıl bir çalışmaya ihtiyaç duyduğunuzu belirlemelisiniz. Bu aşamada ihtiyaç analizi yapmanız, organizasyonun başarısını doğrudan etkiler. İhtiyacınızı net bir biçimde belirledikten sonra bu alanda uzman olan ve kurumsal seviyede hizmet sunan bir firma ile iletişime geçmeniz gerekir.

Bubble show etkinliğinde tarihin belirlenmesi ve ardından mekanın belirlenmesi en kritik aşamadır. Çünkü balon şovları etkinlik mekanın durumuna göre farklı boyutlarda hayata geçirilmektedir. Sonrasında Bubble showları gerçekleştiren performans ekibiyle iletişime geçerek; tüm detayları planlamalısınız. Böylece etkinlik sürecinde hangi sovların ve akrobatik hareketlerin yapılacağına dair detaylı bilgilere de sahip olabilirsiniz.

Bubble show etkinliklerinde gerekli izinlerin alınmasını unutmamalısınız. Bir de etkinliğin yapılacağı alanın güvenliğine dair güvenlik önlemlerini de almalısınız. Bu aşamadan sonra artık, etkinliğin yapılacağı mekanı süslemeye geçebilirsiniz. Etkinlik sonrasında katılımcılardan geri bildirimler almanız, kutlama organizasyonunun başarısı hakkında size isabetli bilgiler verecektir.