KAYIP OLARAK ARANIYORDU

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde iki gündür kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki Yunus Emre Türk'ten üzücü haber geldi. Ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan genç, Nilüfer Çayı'nda bulundu.

Olay, Soğanlı Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı'nda bulunan Nilüfer Çayı'nda meydana geldi. Bölgede devriye görevi yapan güvenlik görevlileri, su içerisinde hareketsiz duran bir kişiyi fark ederek durumu yetkililere bildirdi.

EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yapılan incelemelerde suda bulunan kişinin Yunus Emre Türk olduğu tespit edildi.

Golden Visa Nedir? Avrupa'da Oturum ve Yatırım Fırsatlarını Keşfedin
Golden Visa Nedir? Avrupa'da Oturum ve Yatırım Fırsatlarını Keşfedin
İçeriği Görüntüle

Olay yerinde gerçekleştirilen ilk incelemelerin ardından ilgili ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Gencin kesin ölüm nedeni yapılacak incelemeler sonucunda netlik kazanacak.

AİLESİ BÖLGEDE ARAMA YAPMIŞTI

Edinilen bilgilere göre Yunus Emre Türk, pazartesi günü evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine ailesi kayıp başvurusunda bulundu.

Yakınlarının, olayın meydana geldiği bölgede bir gün önce arama yaptığı ancak herhangi bir bulguya ulaşamadığı öğrenildi. Acı haberi alan aile üyeleri ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili resmi inceleme başlatılırken, Yunus Emre Türk'ün naaşı gerekli işlemlerin yapılması amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Yetkililer, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını ve inceleme sürecinin devam ettiğini bildirdi.