Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, TEKNOFEST 2023 etkinliğine Togg otomobil ile giriş yaptı.

TEKNOFEST 2023 etkinlik alanına havalı giriş! Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, festival alanına Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg ile geldi. Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST etkinliğinde Aliyev ile Libya Başbakanı Dibeybe katılımcılara seslendi.

Türkiye'nin son 20 yılda dünyada söz sahibi olduğunu, geçen sene TEKNOFEST'in Bakü'de gerçekleştiğini belirten İlham Aliyev, Türkiye-Azerbaycan müttefikliğinin kendilerine ek güç verdiğini söyledi.

Türk dünyasının birleşmesinde Recep Tayyip Erdoğan farkının altını çizen Aliyev, Azerbaycan'da Bayraktar merkezi yapmaya karar verdiklerini ifade etti.

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ise, "Cumhurbaşkanı Erdoğan kardeşim ile Türkiye bugün başarılı bir devlet modelinin en güzide örneğidir" ifadelerini kullandı. Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST alanına Togg otomobiller ile giriş yapan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Libya Başbakanı Dibeybe TEKNOFEST'e birlikte poz verdiler.

Editör: Didem Bektaş