FOX TV’de bu Çarşamba 2. Sezonu ile izleyici karşısına çıkacak olan Adım Farah dizisinde, Demet Özdemir çok farklı bir Farah olacak…

Başrollerini Engin Akyürek ile Demet Özdemir’in paylaştığı Arjantin dizisinden uyarlanan Adım Farah 27 Eylül Çarşamba akşamı yeni sezonu açıyor. Adım Farah dizisi yeni oyuncuları arasında Feyyaz Duman, Sera Kutlubey ve Hatice Aslan gibi güçlü isimler yer alıyor.

ADIM FARAH DİZİSİ YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

İlk sezondaki dramasını ikinci sezonda daha da yükselten Adım Farah’ta izleyiciler neye uğradığını şaşıracak.

Kerimşah’ın öz babası İran’dan döner ve Farah’ı Tahir’den ayırır. Artık eski kabusuyla yüzleşen, zengin bir kadın olan ve sevmediği hatta işkence gördüğü adamla birlikte olmak zorunda kalan Farah, eskisinden çok daha sert ve güçlüdür.

Demet Özdemir, Farah karakteriyle mülteci ve hem doktor hem temizlikçi, çocuğu hasta bir kadın karakteri çok başarılı canlandırıyordu. Yeni sezonda Farah çok daha zengin, güçlü ve acımasız…

Tahir, hapisten çıkacak ve Behnam’ın evine baskın yapacak. Orada eşi Farah’ı bulacak ve çok şaşıracak. Adım Farah yeni sezon fragmanında, Farah’ın Tahir’e söylediği “Ben seni nasıl unuttuysam, sen de beni öyle unutacaksın” sözleri izleyicileri sarstı.

Demet Özdemir ve Engin Akyürek ikilisi bakalım bu sezon nasıl bir hikayenin içinde nasıl bir performans sergileyecek?

İşte yeni sezona dair ipuçlarını barındıran Adım Farah fragmanı!