Gelir durumunuzun yetersiz kalması durumunda kullanabileceğiniz yöntemlerden biride ipotek vererek kredi kullanmaktır. Eviniz, arabanız arsanızı ipotek etmeniz karşılığında kredi sunulmaktadır. Gayri menkullerinizi ipotek etmeniz durumunda 60.000 TL’ ye varan ve 3 yıl vadeli kredi imkanı sunulmaktadır. Bu durum kredi üst limitinizin yeter olması durumunda uygulana bilmektedir. Aylık hane gelirinin yarısı taksit ödemesi olacak şekilde ayarlanmaktadır. Bu fırsat için ise o süreçteki kredi faiz oranları kullanılır.

Vakıf Bank ipotek usulüyle sunulan kredi imkanları ;

iki şekilde sunulmaktadır

-Araç ipotek usulüyle sunulan ihtiyaç kredisi; araç sigortanızın yüzde 50’ si oranında ipotek uygulanmaktadır. 48 ay vade ile geri ödeme sağlanabilmektedir.

- Arsa ipotek usulüyle sunulan kredi imkanları; sadece arsanın size ait olmasına bakılmamaktadır. Başkasına ait olan bir tarlayı da ipotek ettire bilirsiniz. Örneğin 200.000 TL Tarla için 150.000 TL kadar kredi kullana bilirsiniz.

Ziraat Bankası ipotek usulüyle sunulan kredi

Vakıfbank’ın uygulamasından farklı olarak iş yerinizi de ipotek ettirebilirsiniz. 3 yönteme göre alacağınız kredi tutarınız ;

- Konut için evin tutarının yüzde 80’ i kadar.

- İş yerinizin yüzde 75’ i kadar.

- Arsalar için ise 50 oranında kredi kullanımı uygulanmaktadır.

Ayrıca 36 ay vade ile 1.75 faiz oranıyla ödeme sağlanır.

Akbank konutlar ipotekli kredi fırsatı

İpotek ettireceğiniz konutlarınız aslı veya fotokopisi ile ihtiyaç kredinizi maksimum miktarlarda kullanabilirsiniz. O ayki faiz oranı üzerinden 36 ay vade ile ödeme imkanınız bulunmaktadır. Başvurunuzu Akbank mobil uygulaması üzerinden 7/ 24 gerçekleştire bilirsiniz.