Trendyol Süper Lig'in 7. Haftasında Trabzonspor, deplasmanda Samsunspor'u 3-0 mağlup ederek zirve yolunda haftayı kayıpsız tamamladı. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Dju; "Kimse vazgeçilmez değil. Ben takım için çalışıyorum. Hocamız ne derse onu yapıyorum. Bana hangi görev verilirse verilsin, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum." ifadelerine yer verdi.

TRABZONSPOR'UN HÜCUM HATTINDA REKABET SÜRÜYOR

Trabzonspor'da hücum hattındaki oyuncu seçeneklerinin artması, teknik direktör Thomas Reis'in kadro tercihlerini de gündeme getiriyor.

Bordo-mavili takımda Paul Onuachu ve Franculino Dju arasındaki forma rekabeti sürerken, Samsunspor karşılaşmasında gol sevinci yaşayan Dju da takımına skor katkısı sağlamayı başardı.

İki futbolcunun farklı oyun özelliklerine sahip olması, Reis'e hücum organizasyonlarında alternatifler sunuyor.

Melih Kabasakal Taraftardan Özür Diledi!
Melih Kabasakal Taraftardan Özür Diledi!
İçeriği Görüntüle

Samsunspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamalarda takımın başarısını ön planda tutan Dju, forma rekabetine ilişkin sözleriyle kendisine verilecek her türlü göreve hazır olduğunun mesajını verdi.