DOKASİFED’in olağan genel kurul toplantısı Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Seçkin Kanca’nın divan başkanlığında yapıldı.

Divan Başkanı Seçkin Kanca “Trabzon Dernek olarak bölge iş insanlarının federasyonu DOKASİFED’in kuruluşuna yoğun emek vermiştik. Derneğimiz önceki dönem başkanlarından Sayın Zeyyat Kafkas,  kuruluşundan bugüne DOKASİFED başkanlığını başarıyla sürdürdü. Kendisine bugüne kadar iş insanlarının sorunlarının çözümü ve bölge iş insanlarının birlikteliği adına yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyor, Federasyon istişare kurulu başkanlığı görevinde başarılar diliyorum.” dedi

Doğu Karadeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Zeyyat Kafkas da yaptığı konuşmada “Büyük uğraşlarla kurduğumuz federasyonumuzu bugün bölge illerinden pek çok derneğimizin katılımıyla iyi bir noktaya getirmenin gönül rahatlığı ile Türkonfed Yönetim Kurulu üyesi kardeşim Samet Aktaş’a devrediyorum. Bu güne kadar birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma ve dernek başkanlarımıza katkıları için teşekkür ediyor, yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Genel Kurul’da Başkanlığa seçilen Türkonfed Yönetim Kurulu üyesi Samet Aktaş da genel kurul üyelerine ve Federasyon üyesi derneklere teşekkür ederek “Amacımız bu bölgesel birlikteliği sürdürmek ve sizlerin desteğiyle bayrağı aldığımız yerden daha yukarılara çıkarmaktır.” dedi.

Genel Kurulda yapılan seçimlerde Samet Aktaş Başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda Mehmet Manzak, Yusuf Çakır, Sadık Bora Çakmak, Adem Kahraman, Barış Sancak, Zeliha Ödemiş, Orhan Kahveci, Oktay Gül ve Altuğ Sönmez yer aldılar.

Genel Kurul’da DOKASİFED Yüksek İstişare Kurulu ise şu isimlerden oluştu: 

Zeyyat Kafkas(Başkan) Ertuğrul Doğan, Sırrı Furkan Eren, Seçkin Kanca, Sami Karaman.

2479deef-3018-4aa6-a0ff-b78df6320667

Editör: Haber TS