Trabzonspor'un eski oyuncusu Yusuf Yazıcı'dan evlilik sinyali! Yusuf Yazıcı kimdir? Trabzonspor'un eski oyuncusu Yusuf Yazıcı'dan evlilik sinyali! Yusuf Yazıcı kimdir?

Dicle Olcay, müzikal serüvenine 'Zamanında' isimli parçayla başlayıp, 'Aç Kapıyı Gir İçeri', 'Maktul', 'Bu Saatten Sonra', 'İki Kişilik', 'Benim Ol' ve 'Seninim ki' gibi single'larla devam ediyor. Olcay, bu parçaları video klipler ve dijital platformlar aracılığıyla dinleyicileriyle buluşturarak, sürekli yeni içerikler üretiyor. Sanatçının en yeni projesi 'Bunu Siz İstediniz', izleyicilerin en çok talep ettiği şarkıları içeren bir canlı kayıt serisi. Bu serinin ilk parçası 'Kardelen', kısa süre önce yayımlandı ve Yıldız Tilbe tarafından bestelenen bu eser, Olcay'ın yorumuyla büyük beğeni topladı.

Projeyi hayata geçiren 35 kişilik ekip, iki günlük bir çalışmayla kayıt ve prodüksiyonu tamamladı. Dicle Olcay, 'Bunu Siz İstediniz' serisinin repertuarını hayranlarının belirlediğini açıklayarak, dinleyicilerin istedikleri yerde bu şarkılara katılabileceklerini dile getirdi. Son olarak, Orhan Ölmez'in sözlerini yazıp bestelediği 'Dön Desem' parçasını yayınlayan Olcay, bu şarkıya yedi farklı enstrümanın canlı performansıyla enerji kattı ve şarkının duygusal dokusunu korumayı başardı.

Editör: Tanıtım Bayi