Süper Lig’in dört büyük futbol kulübü Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor; Bartın’daki maden faciasına geçmiş olsun mesajlarını iletti. 14 Ekim akşamı Bartın maden ocağı patlaması ile Türkiye'nin yüreği yandı... Ölü sayısının 40'a yükseldiği az önce öğrenildi. Bartın maden patlaması sonrası, spor camiasında Dört Büyüklerden de geçmiş olsun mesajları geldi...

DÖRT BÜYÜKLERDEN BARTIN’A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI GELDİ

Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra maden ocağında dün akşam grizu kaynaklı bir patlama meydana geldi. Acı haberde bilanço çok ağır. Bartın maden ocağı patlaması sonucu 40 işçi hayatını kaybetti. 11 yaralı hastanede tedavi altında. Kayıp işçiler ise hala aranıyor...

Tüm Türkiye yasta, bir maden faciası daha ülkenin yüreğine ateş düşürdü. Pek çok kesimden geçmiş olsun dilekleri ve taziye mesajları geliyor. Spor camiası da yaşanan patlama sonrası paylaşımlarda bulundu. İşte, dört büyüklerden geçmiş olsun mesajları!

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor Bartın maden patlaması için geçmiş olsun mesajlarını yayınladı. İşte, Türkiye Süper Lig’in dört büyük futbol kulübünden o mesajlar…

Trabzonspor: "Geçmiş olsun Bartın. Bartın'ın Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen patlamada herhangi bir can kaybının olmamasını temenni ediyoruz. Dualarımız sizinle"

Beşiktaş: "Bartın'daki maden ocağında meydana gelen patlamada can kaybı olmamasını temenni ediyor, patlama esnasında madende olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Galatasaray: "Bartın'daki maden ocağında meydana gelen patlamanın can kaybına sebep olmamasını diliyor, patlama sırasında madende olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Fenerbahçe: "Bartın'da maden ocağında meydana gelen patlamada can kaybının olmamasını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Bartın, dualarımız sizinle."

Editör: Didem Bektaş