İlk devre de Burak Yılmaz küsmesin Rodellaga küsmesin diye mevcut kadronun el verişli olmamasına rağmen 4-4-2 oynamaya kalktık Akhisar maçından sonra ki 3 maçta bu oyun dizilimi yüzünden gereksiz puan kayıpları yaşadık. Bugün de Ekuban ve Rodellaga'yı küstürmeyelim diye puan kaybediyoruz 

soru-yorum

Bugün çift forvet veyahutta Ekuban'ı 10 no da oynatmak yerine Abdülkadir Parmak'ı ön libero'ya çekip Yusuf'u ve Sosa'yı Rodellaga'ya yakın oynatıp hem Rodellaga'nın etkinliğini artırıp hemde orta sahada ki fizik gücünü artırmak daha iyi olmaz mıydı ? Ekuban'ı hamle oyuncusu olarak yedek bekletmek daha iyi olmaz mıydı ?

Maça müdahalelerini ne kadar beğeniyorsam ilk 11 seçimini de o kadar beğenmiyorum hocam seçtiğin kadroların hiç b planı olmuyor müdahalelerin ne kadar doğru olursa olsun bir anlamı da kalmıyor.

Takımda sağ bek yok, sol bek yok, ön liberon sezonu kapatmış sol kanadın yokluktan sol bek oynuyor elin her taraftan güç kaybediyor bunun da farkındayım lakin sen daha iyisini yapabilirsin hocam daha iyi yorumlayabilirsin benim tepkim buna.

Bu yoklukta yaptığın işler A. Parmaktan bir ön libero çıkarman ne kadar eksik olursak olalım oyuncuların maçı son dakikaya kadar istemesi tam kadro kazanacağın şampiyonluktan daha önemli benim için başkasını bilemem ama benim için çok daha değerli bu kazanımlar.

Rodellaga benim eleştirdiğim oyuncuların en başında geliyor lakin bugün ki kadro seçiminde yaptığın yanlış yüzünden bütün şimşekleri üstüne çekmesine neden oldu maçı kaybetmekle beraber camia olarak demoralize olduk 

Ayrıca Abdülkadir Parmak'ı orta alanda oynatmaya devam edersek bir ön libero değil regista kazanacağımızı düşünüyorum pas oyununa yatkın o rolü üstlenecek tekniğe ve oyun aklına sahip bir oyuncu.

Alanyaspor maçında tam olarak neleri yanlış yaptığımızı görmek ile beraber önümüzdeki maçlarda çok daha iyi maçlar çıkaracağımızı düşünmek istiyorum ve Ünal Karaman'a da sonuna kadar güveniyorum.