Türkiye'de gün geçtikçe daha çok gelişen köpek eğitmenliğinde, eğitim süreci uzman kişi veya kişiler tarafından yapılmalıdır. Sahibinin yaşamına adapte olacak ve uyum sağlayacak köpekleri eğiten kişilere genel olarak köpek eğitmeni denmektedir. Evcil hayvanlar arasında en çok tercih sebebi olan köpekler, binlerce yıldır insanların en sadık dostu konumunda yer almaktadır. İnsan ve hayvan arasındaki iletişimi sağlayan köpek eğitmenleri gerek tuvalet gerekse itaat kısmında köpek sahiplerine yardımcı olmaktadır. En ünlü köpek eğitmenleri arasında yer alan Murat Güngör bu mesleği İstanbul'un Beykoz ilçesinde sürdürmektedir. 

Köpek eğitmenliği kariyerine 2010 yılında Samsun'da başlayan Murat Güngör, bu şehirde sınırlı şeyler öğrenebileceğine kanaat getirerek genç yaşta iken İstanbul'a taşınmıştır. Köpeklere oldukça fazla ilgi ve sevgi duyan Güngör, kendini geliştirmek amacıyla Türkiye'nin en yetenekli köpek eğitmenleri ile çalışmış ve mesleği hakkında tecrübe edinmiştir. Profesyonel olarak köpek eğitmenliği hizmeti sunan Güngör, Türkiye'nin en genç eğitmenlerinden birisi olmuştur. Tecrübelerini köpek sahiplerine ve köpeklere aktarabilen uzman eğitmen, sorun çözme yeteneğini kullanarak %100 başarı oranıyla mesleğini icra etmektedir. Ülkemizde pek çok ünlü ismin köpeklerine de eğitim veren Güngör, bu köpeklerin sosyal hayata adapte olmasına yardımcı olmuştur.

Mesleğe başladığı 2010 yılından bu yana 1000'in üzerinden köpeği eğiten Murat Güngör, şuanda da ülkemizin en başarılı köpek eğitmenleri arasında yer almaktadır. Zorlu köpek ırklarını da eğitmesiyle ünlenen uzman eğitici, köpek eğitimi için en az 4 aylık şartı koşmaktadır. Profesyonel web sitesi üzerinden sizlere sunmuş olduğu hizmetleri de gösteren Murat Güngör, pek çok farklı alanda köpek sahiplerine yardımcı olmaktadır. Bu hizmetleri incelemek için www.muratgungork9.com adresine giriş yapabilir ve sizlere sunulan iletişim numarası üzerinden Murat Güngör'e ulaşabilirsiniz.

Murat Güngör'ün Sunduğu Hizmetler

En sadık dostlardan birisi olan köpeklerimizin ihtiyacı sadece barınma ve beslenme değildir. Sosyal olarak da pek çok ihtiyaçlara sahip olan köpeklerimiz, ilgi, sevgi ve şefkat de istemektedir. Ortak yaşam alanında yaşamış olduğunuz köpeklerinize uygun eğitimler vererek daha iyi bir iletişim kurabilirsiniz. Bu eğitimleri profesyonel olarak sunan Murat Güngör, sizlere farklı hizmet dalları sunmaktadır. Bu eğitim çeşitleri; Tuvalet eğitimi, Yavru köpek eğitimi, Temel itaat eğitimi, İleri itaat eğitimi, Köpek oteli, Evde köpek eğitimi, Köpek temini, Pet taksi ve Aktör köpek eğitimi olarak karşınıza çıkmaktadır.

Tuvalet eğitimi: En önemli köpek eğitimlerinden birisi olan tuvalet eğitimi, uzman eğitmen Murat Göngör tarafından sizlere sunulmaktadır. Belirli kurallar çevresinde verilen bu eğitimler %100 başarı sağlamaktadır. Bu eğitim ile sizlerde köpeğinizi tanıyacak ve onunla rahat bir iletişim kuracaksınız.

Yavru köpek eğitimi: Doğum itibariyle başlayan bu eğitim çeşidinde, öğrenme, alışma, uyum ve sahibinin dilini öğrenme gibi beceriler verilmektedir. Dostça ve sevgiyle verilen bu eğitim, sabır ve prensip gerektirmektedir. Irk veya cins fark etmeksizin köpeklerinizi eğiten Murat Güngör, köpeklerinizin daha pozitif olmasına yardımcı olmaktadır.

Temel itaat eğitimi: Başlangıç eğitimi olarak da bilinen temel itaat eğitimi oldukça önem arz etmektedir. Temel olarak bu eğitimleri vermediğiniz bir köpek daha ileri bir eğitimi kabul etmez ve komutlarına uyum sağlamaz. Profesyonel olarak verilen bu hizmet, sahip olduğunuz hayvanın algılamasına ve özelliklerine göre değişim gösterebilmektedir. Genel olarak 4 hafta süren eğitim sonrasında köpeğiniz ileri eğitim alma düzeyine gelmektedir.

İleri itaat eğitimi: Temel eğitim alan köpeklere verilen ileri itaat eğitimi, tasmasız bir şekilde yapılmaktadır. Bağımsız olarak sizleri dinleyen köpeklere sahip olmanız bu eğitimin amacıdır. Köpeğinizin iyi bir gelişim göstermesi için otorite ve serbest komutlar öğretilmektedir. Oldukça zorlu olan bu süreç, 9-12 ay arasında sürmektedir.

Evde köpek eğitimi: Murat Güngör evde köpek eğitimi için gerekenleri sizlere ilk elden sunmakta ve eğitimi nasıl yapmanız gerektiği hakkında sizleri bilgilendirmektedir.

Köpek oteli: Şehir dışı veya yurt dışına gitmek zorunda kaldınız ve köpeğiniz için yer mi arıyorsanız, köpek eğitmeni Murat Güngör sizlere köpek oteli hizmeti de sunmaktadır. Bu hizmetten faydalanmak için www.muratgungork9.com adresine giriş yapabilir ve sizlere sunulan numara üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Köpek temini: Uzman eğitmen Murat Güngör, web sitesi üzerinden köpek sahiplenmenize yardımcı olmakta ve aracılık görevi üstlenmektedir.

Pet taksi: Şehir içi veya şehir dışı ulaşımlarınızda sizlere taşıma hizmeti sunan Murat Güngör, sağlıklı ve problemsiz bir şekilde köpeklerinizi istediğiniz noktaya ulaştırmanıza yardımcı olmaktadır.

Aktör köpek: Film veya dizi setleri için aktör köpek arıyorsanız, Murat Güngör'ün firmasıyla iletişim kurabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim