Zam haberleri sonrasında sevindirici bir gelişme yaşanıyor. Ekmek zammı hakkında flaş gelişme! Ekmek fiyatları sabitlendi mi?

Ekmek fiyatları tüm Türkiye'de sabitlendi. Vatandaş ekmeğe zam gelecek mi merak edip araştırırken, sevindiren bir haber geldi. Ekmek zammı bu yıl yapılmayacak mı? Fiyatlar sabitlense de ekmek fiyatları ileride tekrar zamlanabilir mi? İşte son dakika önemli açıklama...

EKMEK FİYATLARI SABİTLENDİ

Ekmeğin kilogram fiyatı tüm Türkiye'de azami 25 lira. Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek zammı ve ekmek fiyatları ile ilgili NTV'ye konuştu. Ocak ve Şubat aylarında ekmeğe zam yapılmayacağını, fiyat artışının bir süre daha söz konusu olmadığını kaydetti.

Ekmeğin en yüksek kg fiyatı 25 lira. 200 gramlık bir ekmek 5 liradan ve bunun altından satılabiliyor. 5 liranın üzerinde ekmek satışının olması söz konusu olmasa da, bazı illerde fiyat artışı görülebiliyor. Fakat resmi olarak ekmek fiyatları tüm ülkede sabitlenmiş durumda. Mart ayına dek ekmeğin 5 liradan satılması uygun görülürken, halk yeni zamların ne zaman geleceğini merak ediyor. Resmi açıklama ilk çeyrek içerisinde ekmeğe zam gelmeyeceği yönünde oldu.

Editör: Didem Bektaş