TFF 3. Lig Play-Off Final maçında karşılaşacak olan Elazığspor ile 52 Orduspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Maçın hakemi kim? İşte detaylar…

Rdm Reklam Depo Market Aynalı Pleksi,  Pvc Levha Ve Mesh Branda Ürünlerinin Detayları Ve Kullanım Alanları Rdm Reklam Depo Market Aynalı Pleksi, Pvc Levha Ve Mesh Branda Ürünlerinin Detayları Ve Kullanım Alanları

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup’ta Play-Off’larda finale kalma başarısı gösteren Çimentaş Elazığspor, 1. Grup’ta finale kalan 52 Orduspor ile karşılaşacak.

Elazığ Haber ’de yer alan habere göre; Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta oynanacak mücadele için binlerce taraftar o tarihi anlara şahit olmak için İstanbul’a gitti. Yüzbinlerce Elazığlı taraftar ise evlerinden maçı takip edecek. Vatandaşların çoğu ‘Elazığspor maçı saat kaçta?”, “Elazığspor – 52 Orduspor maçı hangi kanalda?” gibi sorularına cevap ararken bu soruların cevabını sizler için derledik.

Oynadığı son 25 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Elazığspor, bugün saat 19:00’da 52 Orduspor ile kozlarını paylaşacak. Rams Park’ta oynanacak kritik mücadele A Spor’dan canlı yayınlanacak.

Maçın hakemi ise Çanakkale bölgesinden Erkan Özdamar olacak. VAR’da ise Koraç Gençerler ve Özgür Yankaya yer alacak.

Editör: Özge Özkan