Bahçeşehir’de Kapıda Kalmaya Son Bahçeşehir’de Kapıda Kalmaya Son

TFF 3. Lig 2. Grup'un 28. Haftasında Elazığspor ile Hacettepe 1945 karşı karşıya gelecek. Ligde zirve mücadelesi veren Elazığspor, bu maçta da galibiyet hedefliyor. 20 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çeken Elazığspor, 14 Nisan Pazar günü deplasmanda Ankara temsilcisi Hacettepe 1945 ile mücadele edecek.

Bordo Beyazlılar, maç öncesinde karayoluyla Ankara'ya hareket etti. Bugün yapacakları antrenmanın ardından dinlenmeye çekilerek maç saatini beklemeye başlayacaklar.

Elazığspor - Hacettepe 1945 müsabakası 14 Nisan Pazar günü saat 15.00'te Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maçı Kırıkkale bölgesinden C Klasman Hakemi Uğurcan Gökler yönetecek. Elazığspor'un kadrosu da belli oldu. Mesut Saray, Bahattin Köse, Hakan Canbazoğlu, Burak Yamaç, Fatih Kıran, Ç. Yağız Yasak, Murat Torun, Metin Peker, Mehmet Eksik, Mikail Koçak ve Yiğit Kafkasyalı bu müsabakada sahaya çıkacak isimler.

Elazığ Haber ’de yer alan habere göre; Elazığspor bu hafta kaleyi Yiğit Kafkasyalı'ya emanet edecek. Sakatlanan kaleci Hakan Canbazoğlu'nun yerine 26 yaşındaki genç kaleciyi tercih edecek. Hakan Canbazoğlu'nun tedavisi devam ederken, Yiğit Kafkasyalı, Hacettepe 1945 karşısında kaleyi koruyacak.

Editör: Özge Özkan