Günlük yaşanan Bursa haberleri için Tuna Gazete online sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Yerel ve ulusal haberleri deneyimli muhabir ve editör kadrosuyla paylaşıyoruz.  Bursa merkez ve diğer ilçelerinde yaşanan gelişmeler 7/24 internet sitemizde yer almaktadır. Haberi objektif bir şekilde sunmak prensibimizdir.

Bursa Son Dakika Haberleri

Ana sayfa üzerinde görmüş olduğunuz Bursa haber sıralı olarak en yeni gelişmeleri ifade etmektedir. Son dakika olaylarını ağırlıklı yerel ve bazen de ulusal haberler şeklinde anlık şekilde paylaşmaktayız. Haberlerimizi oluşturan kaynaklar yerel muhabirler ve ulusal haber ajanslarıdır. Ayrıca sizlerden gelen haber ihbar hattını da kullanarak etkili bir habercilik örneği sunuyoruz.

Bursa Asayiş Haberleri

Bursa asayiş haberlerini takip edeceğiniz sitemizde, şehirde meydana gelen trafik kazaları, vefat haberleri vs. yer almaktadır. Olumsuz haberleri görmekte zorlananlar için görselleri filtrelemekteyiz. Olayları aldığımız kurum bilgileri dahilinde haber oluşturarak ilkelerden vazgeçmiyoruz.

Yerel ve Ulusal Gazete Birinci Sayfaları

Yerel ve ulusal gazetelerin birinci sayfalarını sizlerle düzenli olarak paylaşmaktayız. Ulusal çapta haber yayınları ve Bursa haber sitelerini dilediğiniz an Tuna Gazete ile görebilirsiniz. Karşılaştırmalı olarak haber okuması yapacaklar için oldukça ideal seçenekler sunuyoruz. Bilinçli medya okuryazarlığı konusunda hassasiyete önem veriyor ve geri bildirim bekliyoruz.

Bursa Ekonomi Haber

Ekonomi gelişmeleri denince akla gelen her konuda haberlerimizi takip edebilirsiniz.  Dövizde iniş çıkışlar, yatırım piyasası gelişmeleri vs. haber sayfamızda yer almaktadır. Ekonomi konuları ne kadar fazlaysa haberler de o çerçevede değişebilecektir.

Esnaflarla alakalı gelişmeler, yeni ekonomi kararları ve daha pek çok konuda yaşanan gelişmeler sizleri bekliyor. Dilerseniz ekonomi haberlerine dair görüş ve önerileri yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz. 

Güncel Bursa Spor Gelişmeleri

Lig maçlarında Bursaspor ne durumda diyorsanız sitemizdeki maç skorları bölümünden düzenli olarak takip edebilirsiniz.  Yeni maçlar Bursa haberleri spor sayfamız üzerinde yer alıyor. Teknik direktör gelişmeleri, oyuncu antrenmanları ile merak ettiğiniz tüm konularda bizi takip edebilirsiniz.

Boşanmada Mal Paylaşımının Önemi Boşanmada Mal Paylaşımının Önemi

Tuna Gazete olarak sadece Bursaspor değil birçok branşla alakalı spor haberleri sunuyoruz. Gündemi spor açısından takip edeceğiniz çok farklı haber başlıklarını bulabilir, keyifle yaşanan gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Son Dakika Gündem Haberleri

Gündem haber kategorisi, genel olarak dikkat çeken önemli gelişmeleri barındıran sayfaları barındırıyor. Bu bölüme gelerek okurların en fazla tercih ettiği haber listelerini bulabilirsiniz. Gündemi ilgilendiren birçok konuyu sizlerle paylaşıyoruz.

Dini Bilgiler & İlanlar

Resmi ilan ve vefat ilanları ile namaz vakitleri, Ramazan’da sahur ve iftar zamanlarını ana sayfamızdaki kategorilerden bulabilirsiniz. İlanlar ve dini bilgiler sayfaları sizlere zamanlama açısından rehber olacaktır. Önemli bilgi ve belgeleri resmi ilan vererek meşrulaştırabilirsiniz.

Tuna Gazete resmi ilanlar kategorisi Bursa Belediyesi çalışmaları, bölgesel su kesintileri gibi detayların olduğu sayfalardır.  Belirli bölgede ikamet edenleri yakından ilgilendiren kazı çalışmalarını sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bursa haber sitemiz kapsamlı bilgilendirme sistemiyle fark yaratmaktadır.

Şehir Bilgileri

Bursa’ya yeni gelenler, yerli halk için özel olarak hazırlanan şehir bilgileri sayfamız bir anlamda pusuladır. Acil durumlarda anahtarcılar, konaklama alanları, ATM makineleri gibi detayları buradan bulabilirsiniz. Araç kiralama noktaları, mağazalar, kütüphaneler ve aradığınız tüm detaylar şehir ve ilçe seçtiğiniz zaman karşınıza çıkacaktır.

Sitemizdeki şehir bilgileri kategorisini kullanmak için öncelikle il ve ilçe seçimi yapmalısınız. Ardından ne aradığınızı yandaki kutucuğa yazarak karşınıza çıkan harita ve adresleri kullanabilirsiniz. Listede çıkan firma ve kurumları ziyaret etmeden önce araştırma yapmanız önerilir.

İnternet haberciliğinde temel ilkeleri ön plana çıkaran bakış açımızla fark yaratmaktayız. Tuna Gazete Bursa haberleri sitemizi sosyal medya üzerinden dilediğiniz anda takip edebilirsiniz.