Sıfırıncı Gün dizisi TV8 kanalında başlayacak. Engin Öztürk yeni dizisi hakkında iddialı konuştu ve özel bir çekime katıldı.

ENGİN ÖZTÜRK VE SIFIRINCI GÜN DİZİSİNDEN HABERLER VAR

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, daha önce iki kez üst üste TV8 ekranlarında yer aldı. Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinden sonra büyük bir çıkış yakalayan Öztürk, yeni sezonda da yine TV8'i tercih etti.

TV8'in yeni sezona hazırladığı dizilerden biri de Sıfırıncı Gün dizisi olacak. Engin Öztürk yeni dizisi, hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenirken, son haberler ünlü oyuncudan geldi. Yeni projesi ve rolü için iddialı sözler sarf eden Öztürk, özel bir çekimde etkileyici pozlar da verdi.

Yeni dizi Sıfırıncı Gün oyuncuları arasında Yiğit Özşener ve Berk Cankat'ın da adı geçiyor. Fakat henüz bu isimler netleşmedi. Öztürk'e göre kadroda çok iddialı oyuncular olacak. Her bir karakterin başrol olduğu ve iddialı hikayelerinin olduğu bilgisi de geldi. Engin Öztürk, Sıfırıncı Gün hakkında şunları söyledi:

“Normalde çok iddialı konuşmam, ne olacağı belli olmaz diye. Fakat bu kez gerçekten güzel bir iş geliyor, çok güzel bir kadro oluşuyor. Güzel olacak.”

Ünlü oyuncu aynı zamanda Nautica adlı bir giyim markasının da yüzü oldu. Yeni koleksiyon için katalog çekimlerine katılan Öztürk'ten nefes kesen pozlar da geldi. İğneada'da yapılan çekimlerde karizmatik oyuncunun maceracı ruhu ön plana çıkarıldı.