Geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçirdiği ve aort damarında yırtık tespit edildiği açıklanan eski milli futbolcu Ersen Martin’in yoğum bakım süreci devam ediyor. Beşiktaş ve Trabzonspor’da da forma giyen Ersen Martin’in yoğun bakım süreci oldukça uzun sürdü. Ersen Martin’in son görüntüleri paylaşıldı. Ersen Martin’in aort damarındaki yırtık nedeni ile yoğum bakım tedavisi bir hayli uzun sürmüştü. Eski milli futbolcu Ersen Martin’in son görüntülerinin paylaşılması, futbolcunun sevenlerini üzdü.

2022 YILINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Beşiktaş ve Trabzonspor’da forma giyen Ersen Martin aynı zamanda, eski milli futbolcumuz olarak tanınıyor. 2022 yılında kalp krizi geçiren Ersen Martin’in aynı zamanda aort damarında da yırtık tespit edilmişti. Uzun süredir bulunduğu yoğun bakımdan çıkan efsane golcünün reaksiyon vermeye başladığı haberi geldi. 2022 yılının mayıs ayında kalp krizi geçiren ve hala hayat mücadelesi veren Ersen Martin'in aylar sonra tepki vermeye başladığı öğrenildi.

GOL KRALI ERSEN MARTİN

Eski milli futbolcu Ersen Martin, Denizlispor’da gol kralı olarak kendini tanıtmıştı. Ersen Martin, Süper Lig’de yer alan Beşiktaş ve Trabzonspor’da da forma giydi. Ersen Martin, tam olarak üç kez A Milli Futbol Takımı’na seçilmiştir. Beşiktaş ve Trabzonspor ile Süper Lig’de top oynayan Ersen Martin kariyeri boyunca 372 maçta oynamış ve toplamda 101 gol atmıştır. Aynı zamanda Ersen Martin’in 27 asist sayısı da bulunuyor. Ersen Martin’in 2022 yılında geçirdiği kalp krizi neticesinde hastaneye kaldırılmasının ardından, eski futbolcunun aort damarında da yırtık olduğu tespit edilmişti. Eski futbolcunun sağlık sorunları nedeni ile yoğun bakım tedavisi başlamış ve bu süreç oldukça uzun sürmüştür. Ersen Martin ile ilgili edinilen son bilgilere göre, eski futbolcunun yoğun bakımdan çıktığı ve artık reaksiyon verebildiği öğrenilmiştir.

ff7d1b2f-2f59-40fc-a3bf-0069b930e5a6

Fn8hsCMWIAEWAl3

Editör: Haber TS